Friday, 8 March 2013

Kenapa ? Kenapa ? Kelapa ? Kepala ? eh?

Assalammualaikum .

Oolloooo ~ hikhik . Effect cute habis lah kononnya kan. *puke*
How are you ? Any fascinating events lately ?
Sekian lama rasanya i tak post kan uolls . Tak lah lama mana pun. ciss .

Here's the thing,
have you gays ever wondered, bila pegang something yang lain sikit, or maybe benda baru, you gays terfikir,
"Siapa yang terrel gilerr ahh reka benda alah macam ni ? 
"Agak nye kan lah, macam mana diorang terfikir nak buat benda alah macam ni ?
Honestly lah kan, wa suka mempersoalkan segala natang yang wa ada kat tangan wa. Benda simple simple pun kadang-kadang tenung sampai tiga pat jam fikir.
As example, wa beli penyepit bulu mata . Wa fikir. Wa tenung. Wa fikir lagi. Wa bertanya :

"MACAM MANA DIORANG BUAT BENDA ALAH NIE ? MACAM MANA ???"

Tak ke apak annoying nya bila benda simple pimple macam tuh pun boleh bagi torture minda wa sampai naik kecut otak. 
Yang annoying nya wa lah kan. Siapa suruh fikir sampai juling mata. 

Memang kadang-kadang wa suka terfikir jauh likeeee a thousand miles. *gedik gila*
Kenapa Roti Gardenia tarikh luput sekejap sangat ?
Kenapa reka selipar Fipper ?
Kenapa perempuan suka bergossip ? wa ? wa bercerita bukan bergosip . *flips shawl*
Kenapa aku kena belajar Physics dan Calculus ?
Kenapa lelaki suka awek comel je ? Wa tak comel ke ? eh kenapa gelakkan wa ? Kenapa ? 
Kenapa itu ?
Kenapa ini ?
Dan macam-macam lagi kenapa .

Dan wa masih tertanya-tanya lagi, siapa yang reka penyepit bulu mata ?


alatan membunuh

Tup.


No comments:

Post a Comment