Sunday, 24 March 2013

Seribu liter jus otak . Satu bulan penyeksaan .

*sila pasang lagu "Still Alive - BigBang" sebab aku tengah gilak lagu nie.*

Assalammualaikum ~

Hello hello hello gays all over the place . ehh ?
Lama gilak rasanya tak jejak blog nie kan .
Nak post pun bukan ada menda nak cerita pun. Cerita bosan sanggup you gays nak scroll sampai juling mata ? Semata lah kan. Main GTA kee, surf redtube kee, makan steamboat kee, syok lagi lah kott drpd blog huduh nie .

So hari nie Ahad. Ahad. Ahad ehh . maigaaaad Monday blues gonna hit me tomorrow ! *facepalm*
waaaaaiiit , classes dah habis kan ? HAHAHAHAHAHHAHAH.
Apa ada hal. " FINAL EXAM FINALLY COME TO STEAL YOUR LIFELINES "
im struggling hard studying down here :p :p :p 
  tak. tuh bukan aku. aku punya muka time study comel lagi . hikhik :3


Biasanya hidup study week nie ramai pakai ayat keramat , tak lain tak bukan,

"The hell set alarm clock ?! Lemme smooching all day long with my bed ! "

Siapa yang cukup baik nak bangun awal lepastuh study all day long kan ? Siapa yang lame gila nun ? Lame me is so lame. Yupp its me *rolling eyes*

Rutin harian study week  : 
Bangun - Study - Makan - Berak - eh tak berak kadang kadang tak tentu - main game - study - makan lagi - study lagi - study lagi - study lagi - menipu gila kan study kejadah nya - tidoo lah pulak .

Study week kejadahnya kan 4 hari jee ? Khamis depan paper start dah . Ayoyooo ammaa appaa .
So say goodbye to C-Mart *mall paling ekstravaganza di alam semesta* , goodbye online all the time, goodbye muveeeeessss , *bisik* goodbye mamat mamat ganteng yg selalu jadi halwa mata .

Kids, FINAL EXAM no joke okay ? Joke lah joke kau , dapat pointer rendah baru kau tahu apa itu penyesalan . There are some the "DO's" and the "DONT's" you kids should not take granted ;

DO
  • study well. study smart. do mind maps which you understand better. or perhaps sketch on the walls might help ?
  • past years questions. not just stare blankly at your horrible tests and quizzes .
  • group discussions. not group discuss-well let just gossip-ions .
  • eat well. take good care of yourself.
  • go to the library and breathe in all the study mood . i know you are not gonna study in your room. your bed is more charming ayy ?
  • be nice to others. to people. to cats. to dogs. to trees. to rocks. to wind. to whatever to.

DON'T !
  • stressed out too much ! 
  • sleep late or sleep too much .
  • study last minute .
  •  go out and play too much. the weather is sensational burning now (T^T)
  • drunk and drive . wait, DON'T drink any liquor at all . HARAM weh HAROMROMROM.
  • go lovey dovey with girls, or boys, or in case you are bisex, don't play at all .
  • on top of the list, DON'T forget Allah SWT , The Almighty Allah :)
Dan aku taktahu kenapa tiba tiba rajin nak bagi tips. sepiking inggelish uolls. pfft. sambadii slap me on ma facee *flips shawl*


 

Tup .

No comments:

Post a Comment