Wednesday, 20 February 2013

Dufidufidu raffa ~

Assalammualaikum.
Hoy hoy ~

Whats up niggas ? What ? Me ? Happy semacam ?
eheheh. well. Tak lah. =3

Ekceli,
Saya mencuba menerima sesuatu yang baru.
Saya mencuba menerima bahagia semula.
Mungkin tak kekal. Mungkin berakhir.
Itu ketentuan Dia. Saya mencuba.
Tapi saya berterima kasih kepada beliau kerana meminjamkan seketika senyuman ini :D *shining teeth*

So here i am, stucked with overly-grumpy butterflies in my stomach. sobbering over sweet love stories. giggling over texts in my inbox. I am that pathethic ? What else could it be ?


 Yupp he is rare. I love rare.

I love him. and I know he loves me too. I just know.

We may not in , the stage yang orang selalu kata "IN REALTIONSHIT" thingy. But for sure we got chemistry in between. Mungkin cuma kongsi perasaan yang sama ? Tak perlu rasanya bila berkongsi perasaan nak declare , "We are in relationship *so bitches get out*" .
No no no darling. Kalau declare tapi end up pointlessly apa guna kan kan. Chill lah.

I have my own prinsip hidup where, i don't want end up doing *Astaghfirullah al Azim* , benda yang, what couples always do. Clinging each other like monyet . I will try my best to protect ours. Dignity. Pride. And love ? :p ececececocecocecocehh. whateveeeer .
So mungkin kalau aku nak share every single-damn-framptious days with him dengan di isi gigglingsss and droolingss yang tak overboard mungkin, just mungkin, tak salah kan ?
By sharing stories , hidup lebih ceria. Ada masalah pun senang je nak settle kan kan kan.
Haters surely gonna hate me. hekhekhek *gelak piggy*

Pray . Hope. But don't hope too much. Just pray :)

So here i am again, having stomach pain, butterflies crawling everywhere.
To say that,
Mok aaa , I love you, for who you are, for what i feel. I just loveee this feeling you know ! ^,^

Sibuk sangat nak tengok siapa kan ?
Nah .

yeah baby i love you too. muah. *wish could say that*

Tak tak, ini imaginary boypreng from london. He is so chocolate bar i won't stand a chance. huhuh.

Tup.

No comments:

Post a Comment