Saturday, 16 February 2013

Terima kasih *bara bara bere bere*

Assalammualaikum . Hello gays, *tiup habuk* berhabuk kalah kilang kayu wa punya blog.

ehem ehem. Wa di sini nak bagi ucapan,

Terima Kasih Malaysia .

Terima Kasih BB1M .

Terima Kasih Najib *muah muah sikit*

And we were like oh my Allah RM250 free mana lagi boleh dapat ouhh macam nie !

Rezeki Alhamdulillah ada kat mana-mana .
So me and me friend pergi lah Sunway Pyramid di Petaling Jaya sana nun. Selepas berhempas pulas berbasah spendar main ice skating, sampai seluar jeans feberet wa koyak besau , ini wa taknak sentuh jauh jauh. Isu sensitip. Remuk hati wa.
So then wa dan wa punya friend dan dia punya friend naik lah ke Popular Bookstore dengan gemalainya. Saja je kan jalan ala-ala siput sedut padahal timing kedai nak closing dah makin dekat.

Sesampai sana we alls dok usha lah sana sini rak yang berderet tuh. Sekali hamik kau tiba-tiba ada announcement :
"KEPADA PELANGGAN YANG DIHORMATI. PERKHIDMATAN KAMI AKAN TAMAT DALAM MASA 15 MINIT LAGI. TERIMA KASIH BLA BLA BLA BLA "
Gelabah nenen tak gelabah nenen lah wa cakap ! Wa punya friend siap berlari, cess. Chill lah gay .
Sesemput wa korek setiap penjuru tuh wa dapat lah hasil yang tak seberapa molek nie. *sobsob*



Dapat lah 8 novels yang wa rasa macam ranum ranum berlemak jee . Love on first sight lah konon nya semua nie.  Mohon cuti sem nanti sempat lah wa ngap semua nie.

Ouh yaa .
Btw you gays should go to Popular Bookstore because :


Baik punya promotion ! So habiskan RM250 in one receipt dapat lagi RM50 percuma . Worth it right ? Credited to Popular Bookstore :) 

So, the akhir kata

MOHON DAPAT BAUCAR LAGI. GUA NAK BELI NOVEL LAGI ! 

p/s: Jangan lalu highway SKVE terus ke Banting. Menyesal tak berlagu wa cakap nanti.

Tup.


No comments:

Post a Comment