Saturday, 16 February 2013

LOVE Story anyone ?

Assalammualaikum . Helooooooooooooooooooooooooooooo gays all over the world :D

UP :)


So gays , i wanna talk about LOVE here.
Love everywhere. I love. You love. They love.
We all feel love. Ada love yang konon nya nak foreber and ebeeeerr. Cinta sampai mati.
Cinta kan Allah for sure :)
Cinta parents. Tapi ramai jee sipi sipi nak jadi durhaka. Konon cakap,
 "Cinta wa kat mak bapak tak pernah pudar." Cliche ~

Love biasanya mesti datang dengan sakit hati. Biasa lah jealousy. Boypreng cakap sikit dengan awek cun mula lah telinga panas. Awek kena usha dengan mamat bangla pun nak kecoh. Puih.
Rejection ? Naaahh. Too mainstream. Crush always crushes our hearts, ayy ?

Ustazah wa pernah cakap ,
"Kalau jodoh tak ke mana. Kamu lari lah sorang ke hujung sana sorang ke hujung sini. Nanti jumpa gak. "
Apa main point ustazah duh ? You gays tak perlu lah nak sweeto sweeto sangat , *aku terasa sendiri* kalau takdak jodoh putus tengah highway to heaven kan sendiri sedih.
It happens all the time.
Wa dulu pernah beria bercinta tak jugak kahwin. Banyak lah cerita sedih cinta wa kalau nak cerita. Mau lima pages cerita sedih wa jee . Nanti pokai you gays nak beli tissue baca tau. mueheheh. propa sangat ~

Actually wa cuma na cakap , wa tengah sobsob tengok cerita UP  *click link for more info*
The greatest LOVE STORY ever ! Tengok 150 juta kali pun wa tetap meleleh hingus.


So be calm and wait. 
Wait for your one and truely foreberrrr love :)
And when that moment come don't ever let it loose. 

Tup.


2 comments: